Popular

1front

007

009

010

016

 

Τελικά φαίνεται ότι στην Ελλάδα μπορούμε να αξιοποιήσουμε πολλές παραμέτρους. Ελάχιστα γήπεδα γκολφ που υπάρχουν δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Τώρα πόσα γήπεδα γκολφ θα πρέπει να υπάρχουν στον ευρύτερο ελληνικό χώρο ,αυτό είναι μια άλλη ιστορία που έχει συζητηθεί αρκετές φορές. Απλά λέμε ότι η Ελλάδα πάσχει από γήπεδα και αυτό το ξέρουμε όλοι. H Ιδέα προϋπήρχε εδώ και πολύ καιρό, ετσι λοιπόν αποφασίσαμε να αξιοποιήσουμε όλο τον φυσικό μας χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε μια πανέμορφη παραλία στον Αι Γιάννη Πηλίου παίζουμε το Trophy golf. Eιναι το πιο όμορφο, περίεργο και συναρπαστικό παιγνίδι ταυτόχρονα, και αρκετά απλό. 20 παίκτες από Ελλάδα και εξωτερικό θα διαγωνιστούν στο παιγνίδι ακριβείας. Στην πιο όμορφη παραλία σημείο του κόσμου ,για ένα τριήμερο θα δοθεί η μεγάλη μάχη .Εκτός από τους παίκτες θα υπάρχει η δυνατότητα και όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αυτή την τεχνική. Από μια υπάρχουσα ήδη υψηλή εξέδρα προσπαθούμε να ρίξουμε το μπαλάκι σε μια πλωτή εξέδρα σε απόσταση 80-100 μέτρα. Στην ουσία μιλάμε για γκολφ ακριβείας. Αυτό μας δίνει η φύση αυτό αξιοποιούμε . Άλλωστε στον ευρύτερο περιφερειακό χώρο η φύση είναι απλόχερη . Η προσπάθεια μας είναι να τη συντηρήσουμε να τη διατηρήσουμε και να συνυπάρξουμε μαζί της.

Το TROPHY GOLF το έχουμε δοκιμάσει και είναι μια πανέμορφη εμπειρία, δοκιμασία ακριβείας ,εδώ φαίνεται η διορατικότητα ακρίβεια, η τεχνική αντίληψη και πολλά προτερήματα που θα πρέπει να έχει ο παίκτης..

Οι κανονισμοί είναι απλοί. Κάθε παίκτες έχει στη διάθεσή του 10 μπαλάκια και προσπαθεί να τα ρίξει μέσα στην πλωτή εξέδρα και όχι μόνο. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό οινογνωσίας και να δοκιμάσουν τοπικά κρασιά υψηλών προδιαγραφών, οσοι επιθυμούν να παίξουν beach volley κάτω από την σκιά τεράστιων πλατανιών κυριολεκτικά πάνω στη Θάλασσα, θα δοκιμάσουμε τοπικές γεύσεις και μια σειρά από εκδηλώσεις θα πλαισιώσουν όλη αυτή την μεγάλη προσπάθεια . Το ξενοδοχείο εδεμ στην παραλία της πλάκας θα μας δώσει την δυνατότητα να γνωρίσουμε όλα αυτό το μεγαλείο της φύσης.

Επίσης θα γίνει και μια επιχειρηματική βραδιά που θα δώσει την δυνατότητα στους προσκεκλημένους να καταθέσουν απόψεις σχετικά με τη ανάπτυξη του αθλήματος στον ευρύτερο περιφερειακό χώρο..

Πληροφορίες για αυτή τη εκπληκτική εκδήλωση

Υπάρχει μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμά μας, σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης , σε λίγες ημέρες θα σας ανακοινώσουμε την ακριβή ημερομηνία, Πάντως οποιαδήποτε πληροφρία στη διάθεσή σας

Germi group 6972 212150 η e mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

                                                                                    TROPHY GOLF

E un gioco meraviglioso  che si svolge  in grecia,.  in una spiaggia giocatori di golf della grecia e dal estero si sfidano chi e'  piu preciso e piu bravo nel tiro di perfezione.alla vostra disposizione per avere ulteriori informazioni potete scrivere o chiamare nel seguente numero 0030 6972212150 o scrivere a Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Con questo evento cominciamo una serie de eventi anche al inverno, avrete informazioni anche sulla lingua italiana. chiunque desidera avere informazioni per gli eventi del anno siamo alla vostra disposizione,pottete scrivere o telefonare., di svolgere gare amichevoli fra italia e Grecia

GOLF 5GOLF 1GOLF 4GOLF 3IMG 2559KOUR 2wine



 trophy

krasivino

bl;emaLANCIA

ΜΕ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ

WINE TROPHY GOLF

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

                                                        ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΚΟΛΦ

                                                       WINE TROPHY GOLF

Μια συναρπαστική εμπειρία ξεκινάει, για ενα χρόνο, κάθε δευτερο μήνα σε διαφορετικά οινοποιία σε όλη την Ελλάδα, θα γίνεται το wine trophy golf, ενα πρωτάθλημα για όλους αλλα και για παικτες του γκόλφ. το γκολφ ακριβείας είναι ενα  σπορ που θα δώσει την δυνατότητα στους παικτες να  γνωρίσουν τα μυστικά του κρασιού αλλα και τα οινοποιία της Ελλάδας. Καθε δίμηνο σε διαφορετικό οινοποιίο θα γινεται το γκόλφ ακριβείας με συγκεκριμένους κανονισμούς  πολλύ απλούς..Οι επισκέπτες θα εχουν την δυνατότητα να περάσουν ενα όμορφο διήμερο στο κάθε οινοποιίο και να μάθουν όλα τα μυστικά του κρασιού, μεσα  απο τη ενημέρωση, την γευσιγνωσία, τοπικά εδέσματα ,τοπική ιστορία και τον οινικό τουρισμό. 

Μια μεγάλη στιγμή για το ελληνικό κρασί, ενα συνδιασμός που μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε ποιοτικά ελληνικά κρασιά, το trophy golf παιζεται παντού,δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει γήπεδο γκόλφ, το δημιουργούμε  εμείς , αλλοστε η Ελλάδα είναι ενα  απέραντο γήπεδο γκολφ, οι προδιαγραφές απλές και δε χρειάζεται κάποιος να είναι εξπέρ στο γκόλφ. είναι μια καλή στιγμή μαζί με το κρασί να γνωρίσουμε και το γκόλφ.

 πληροφορίες μπορείτε να εχετε στο 6972 212150

η στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

  wine trophy golf

Για φετος

οι αγωνες θα γίνουν στα θεσσαλικά οινοποία

λολας

Τσιληλής

ντουγκος

αλατας

χρυσοχου

τζιανακούλης


Οινοποιία που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρων για το wine trophy golf  

Λάβε μέρος στο μεγάλο πανελλαδικό τουρ που θα γίνει, να γνωρίσεις τα οινοποίεία της Ελλάδας 


Alle cantine piu belle della grecia si svolge il TROPHY GOLF

LOLAS  GCANTINALOLAS 5

Στην Καρδιά της Θεσσαλικής γής , και απο την οινοποιία Ελασσόνας ξεκινάει το winw trophy golf  που για ενα χρόνο θα αναδείξει τον πρωταθλητή, μια σειρά  απο αγώνες σε οινοποία της Ελλάδας , το γκόλφ ακριβείας σε συνδιασμό με την γνωση ,γευσιγνωσία και τα μυστικά του κρασιού θα δώσει την δυνατότητα να γνωρίσουμε τον Ελληνικό Αμπελώνα μέσα  απο μια άλλη διάσταση. Γνωστες του γκόλφ, του κρασιού, των κλασσικών αυτοκινήτων, της τέχνης ,επιχειρηματίες ,γεωπόνοι, Αρχιτέκτονες ,και με μια σειρά  απο εκδηλώσεις συγκεκριμένες θα συναρπάσουν τους λάτρεις του κρασιού αλλά και αυτούς που θα λάβουν μλερος στο wine trophy golf ,σε μια αλλη διάσταση. δηλώστε συμμετοχή στην μεγαλύτερη περιπέτεια που εχει γίνει μεχρι σήμερα στον χώρο του κρασιού. με τον τιτλο ΟΙΝΟΝ ΙΣΤΟΡΩ 


 


                                                            TROPHY GOLF

                                                  VERSO IL TIRO  QUASI PERFETTO

Ormai arrivano dalla  europa giocatori di golf per fare la loro sfida.ico turra italiano giocatore, ha fatto il suo tiro  alle famose rocce di meteore. un panorama fantastico sulle rocce di meteore con fondo i monasteri , ico ha fatto un colpo bellissimo ,una esperienza unica. il trophy golf e' una sfida  di se stesso, pero e' anche una sfida di giocattori. il panorama campia e le regolle lo stesso. e' un golf fuori serie, e' una sfida, e' speciale, porta delle emozioni fantastiche, e si svolge in tutta la grecia, su i posti speciali. e eventi si fanno dopo richiesta. pero qualsiasi vuole delle informazioni ,potrebbe fare riferimento all nostra e mail

ico

 ICO 1ICO 2ICO 3TEOD

 GOLF DI PRECISIO047NE DA PER TUTTO